Hirdetés

Battlefield 3 Premium trailer

|

Az EA ma fog hivatalosan nyilatkozni a Premiumról az E3 keretein belül, de a trailer nem tudott addig várni.

Hirdetés

A múlt hónap közepén adtunk hírt arról, hogy az EA elirigyelte a COD: Elite sikereit, és ő is egy hasonló szolgáltatásba kezd bele, Battlefield 3 Premium elnevezéssel. Bár erről konkrétabban csak az E3 2012 mai napján fognak, de a trailer nem bírta ki, és kiszivárgott. Így:

A 49,99 dollárba (vagy 4.000 Microsoft pontba) kerülő szolgáltatás többek között olyan előnyökkel jár, hogy birtoklói két héttel korábban jutnak a DLC-khez, mint mezei halandó társaik. A teljesség igénye nélkül jár még hozzá egyedi kés (a játékban), prioritás a szervereknél történő sorban álláshoz, exkluzív dupla XP hétvégék, reset lehetősége a statisztikáknál, és exkluzív videók. Aki tehát ilyen, és még ilyenebb lehetőségekre vágyik, az kövesse figyelemmel az EA E3-as bemutatóját, melyen a Battlefield 3 Premimumról is szó lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)