Hirdetés

E3 2018 - visszatér az 1991-es Battletoads

|

A Microsoft leleplezte a vadonatúj Battletoads játékot.

Hirdetés

Az 1991-ben kiadott kiadott beat 'em up/platformer hibrid sokaknak okozott kellemes emlékeket, hamarosan pedig folytatódik a Rare klasszikusa.

Hirdetés

Túl sok ugyan nem derült ki a bejelentő trailerből, az mindenesetre biztos, hogy egy vadonatúj játékról van szó, nem remake-ről. Több műfaj keveréke lesz a Battletoads, amit egyszerre hárman is játszhatunk a kanapén ülve, emellett pedig 4K-s felbontású, kézzel rajzolt 2.5D-s grafikusmotor dolgozik majd a játék alatt.

A Battletoads 2019 során jelenik majd meg, pontos megjelenési dátum egyelőre még nincs. A játék az Xbox Game Pass csomagjában is megtalálható lesz majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)