Hirdetés

Bejelentették a 2021-es E3 időpontját és első résztvevőit is

|

Újraálmodott, teljesen virtuális és belépődíj nélküli eseményként tér vissza a tavaly teljesen lefújt E3 expó.

Hirdetés

Június 12. és 15. között tartják meg az idei, "újraálmodott, teljesen virtuális" és, ahogy már korábban megígérték, belépődíj nélküli E3-at, jelentette be a mai napon az Entertainment Software Association.

A szervezők bejelentették az első résztvevőket is: többek közt a Nintendo, az Xbox, a Capcom, a Konami, a Ubisoft, a Take-Two Interactive és a Warner Bros. Games is részt vesz az eseményen. A korábbi évek ismeretében egyáltalán nem meglepő, hogy sem a Sony, sem az Electronic Arts neve nem szerepel a listán.

Hirdetés

Mint tudjuk, a tavalyi eseményt a koronavírus-járvány miatt végül teljesen lefújták, mialatt Geoff Keighley ugyebár elindította az idén is visszatérő Summer Game Fest nevű, kvázi E3-pótlékként is funkcionáló, online eseménysorozatot, melynek keretein belül több fejlesztőcsapat játéka és újdonságai is lelepleződtek tavaly.

Az ESA elnöke, Stanley Pierre-Louis most azt nyilatkozta, hogy "az idei E3 egy jóval inkluzívabb esemény lesz", amin természetesen most is számíthatunk majd új bejelentésekre.

A szervezők úgy készülnek, hogy jövő nyáron már ismét hagyományos módon rendezik meg az E3-at. Hogy az idei eseményt digitális formában tartják meg, már február óta tudjuk, igaz, akkor még kicsit eltérő júniusi dátumokról olvashattunk.

Címkék: #e3 #e3 2021
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)