Hirdetés

Bemutatkozott a Marvel's Guardians of the Galaxy

|

Egy újabb pletyka igazolódott be, végre mozgás közben is megnézhettük az Eidos Montreál legújabb, ígéretes alkotását.

Hirdetés

Pár héttel ezelőtt már hallottunk róla, hogy a Square Enix egy újabb Marvel játékon dolgozik, viszont a kiadó E3-as prezentációján végre lehullott a lepel az Eidos Montreál műhelyében készülő Marvel's Guardians of the Galaxy-ról. Nagyon tartottunk tőle, hogy az igen felemásra sikerült Avengers után mennyire bízhatunk a Square és a Marvel kollaborációjában, de az első videók alapján úgy tűnik, hogy nincs okunk aggódni.

Hirdetés

Negyed kilenckor elkezdődött a Square Enix prezentációja, a kiadó pedig egy percet sem vesztegetett, rögtön be is mutatta a Marvel's Guardians of the Galaxy hihetetlenül hangulatos előzetesét, valamint a játékmenetbe is betekintést engedett. A játékban egyébként végig Peter Quillt fogjuk irányítani, azonban a többi Őrző is végig a közelünkben lesz és reagálni fognak azokra a döntésekre, amelyeket hozunk.

Egy elég hosszú gameplay videót is mutattak nekünk a játékból:

A történetről egyelőre nem tudtunk meg pontos részleteket, de az máris kiderült, hogy Dan Abnett felel a forgatókönyvért, aki már a 80-as évek óta dolgozik a képregényiparban és többek között A Galaxis Őrzőinek is írt történeteket, szóval jól ismeri az alapanyagot.

A legjobb az egészben, hogy nem is kell olyan sokat várunk a játékra, ugyanis a Marvel's Guardians of the Galaxy idén október 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)