Hirdetés

Bemutatkozott a Wartales, a Northgard fejlesztőinek nyílt világú taktikai-RPG-je

|

Egy hatalmas birodalmat járhatunk be, ahol számtalan küldetés és felfedezendő helyszín vár majd ránk.

Hirdetés

A Wartales a középkori és fantasy témák rajongóinak mentsvára az E3-as forgatagban. A Shiro Games által fejlesztett móka egy hatalmas, új világba kísér el minket, ahol egy csapat zsoldost irányíthatunk majd.

A meló nem lesz dicsőséges, de célpontjaink kergetése közben egy méretes birodalmat utazhatunk majd be. A Wartales egy középkori homokozóba dob be minket, ahol rajtunk múlik a túlélésünk.

Hirdetés

A missziók teljesítése során megismerhetjük majd az események hátterét, melyek a Wartales világának jelenlegi helyzetéhez vezettek, közben meglátogathatunk több mint 20 régiót, vad állatokkal és banditákkal küzdhetünk meg, és új társakat fogadhatunk fel. Mindezt a fejlesztők még megfejelik egy mély és intuitív karakterfejlesztési és crafting rendszerrel is.

A Wartales valamikor idén érkezik Steamre, de már a héten kipróbálhatjuk majd a Steam Next Festival keretei között. A játék demója június 16-tól 22-ig lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)