Hirdetés

E3 2015 - már megint hol van a Fallout 4?

|

A Bethesda egy ötletes, a kiadó játékaira utaló fotóval szeretettel meghív mindenkit az idei E3-as konferenciájára. Fallout egyelőre sehol.

Hirdetés

Ami a Valve-nél a Half-Life 3 és a Sonynál a The Last Guardian, az a Bethesdánál a Fallout 4. A széria rajongói régóta reménykednek már benne, hogy bejelenti a kiadó a következő posztapokaliptikus részt, de E3-ak, gamescomok és más játékos rendezvények zajlottak le úgy az évek során, hogy csak pletykákat és átverést kaptunk, semmi mást. Június közepén (16-18) kezdetét veszi az E3 2015, amely tökéletesebb alkalom lenne a bejelentésre, mint bármi eddig, hiszen a Bethesda most először saját konferenciát tart.  

Ennek apropójából tett közzé egy meghívót a június 14-én tartott előadásukra, a képeslap szerepét pedig egy színház székei és a rájuk kihelyezett szereplők töltik be. Ha jobban megfigyeljük a képet, felfedezhetünk olyan karaktereket, mint B.J. Blazkowicz (Wolfenstein), Cyberdemon (Doom), Sebastian Castellanos (The Evil Within) és Tallboy (Dishonored) és a The Elder Scrolls Online is képviselteti magát. Egy fontos valami viszont hiányzik: bármilyen Falloutra utaló nyom, pedig ha Vault Boy is ott szerepelne valamelyik ültetőkártyán, most nagyot dobbant volna a szívünk. 

Mindenesetre nem zárhatjuk még ki a Fallout 4 bejelentését, hiszen középen látható egy szimplán 1-es névvel ellátott, ismeretlen sziluett is, ami akármi lehet, de a kép kis mérete miatt a távolabbi részleteket sem tudjuk kivenni. Nektek sikerült bármi mást felfedezni a meghívón? Mit szeretnétek ti látni az üres székeken?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)