Hirdetés

Az eddigi legnagyobb E3-as konferenciájára készül a Bethesda

|

Olyan sok előadást azért nem kell túlszárnyalni, de így is izgatottan várjuk a dolgokat.

Hirdetés

A Bethesda 2015-ben tartotta az első E3-as konferenciát, ezt megelőzően a kiadó játékai elsősorban a Sony és a Microsoft előadásai alatt bukkantak fel. A kiadó azonban annyira beindult, hogy már indokolt a saját konferencia, sőt, általában az egyik legjobban várt előadás az övék, hiszen a bejelentett játékaikra nem éveket, hanem legfeljebb is hónapokat kell várni általában.

Hirdetés

Most a cég egyik alelnöke, a marketingért felelős Pete Hines büszkélkedett azzal Twitteren, hogy az egy hónap múlva esedékes konferencián elképesztően sok dolgot akarnak megmutatni, aminek köszönhetően ez lehet az eddigi leghosszabb sajtókonferenciájuk.

Tavaly egyébként egy poszt-apokaliptikus vidámparkot rendezett be a cég Los Angelesben, ahol a konferencia előtt durván telezabáltuk magunkat, így nem is nagyon akartunk ugrálni az ezt követő Chainsmokers koncerten. Reméljük idén is hasonló buli lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)