Hirdetés

Természetesen nem hagyja ki a Bethesda az idei E3-at

|

Ez nem is nagy meglepetés, hiszen valószínűleg elég sok mindent tudnak majd mutatni a játékosoknak.

Hirdetés

Ahogy közeledünk a 2019-es E3 felé, úgy erősíti meg egyre több csapat, hogy bizony ott lesz a játékvilág legnagyobb buliján. Most pedig egy olyan stúdió jelentette be részvételét, amelytől elég sok újdonságra számíthatunk.

Hirdetés

A Bethesda Softworks a Twitteren erősítette meg, hogy idén is részt vesznek az E3-on, és Los Angeles-i idő szerint június 9-én tartják meg saját konferenciájukat. Az még titok, hogy mivel készülnek, de nagy valószínűséggel ismét láthatjuk majd a Doom Eternalt, a Wolfenstein: Youngbloodot, illetve talán még a rejtélyes Starfieldet is, illetve az sem kizárt, hogy bejelentenek ezt-azt a Fallout 76 kapcsán is. Valószínűleg annak is rengetegen örülnének, ha kiderülnének új részletek a The Elder Scrolls VI-ról is, de erre sajnos elég kicsi az esély.

Szerintetek mivel készül a Bethesda az E3-ra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)