Hirdetés

Nem tart előadást a Bethesda az E3 idejében

|

A körülmények miatt nem tud digitális bemutatót szervezni, viszont lesznek még izgalmas bejelentések a közeljövőben.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a koronavírus miatt elmarad az E3 2020, ami a játékipar egyik legfontosabb eseménye, mindig nagy készülődés előzi meg a kiadók és fejlesztők részéről. A legtöbben a jelenlegi tervek szerint egy online prezentáció keretében mesélnek várható újdonságaikról, de a Bethesda másképp döntött.

Hirdetés

A Bethesda vezető marketinges és kommunikációs alelnöke, Pete Hines Twitteren jelentette be, hogy mivel a járvány most számos kihívás elé állít mindenkit, júniusban nem tartanak digitális előadást, ugyanakkor játékaik kapcsán a következő hónapokban több részletet is elárulnak. Azt, hogy mely játékokról esik szó, nem részletezte, de korábban úgy hallottuk, a tavaly bejelentett Deathloop és a GhostWire: Tokyo kapcsán is lesz mit mondaniuk, viszont a The Elder Scrolls VI és a Starfield részleteire többet kell várnunk.

Érdeklődve figyeljük, milyen következtetéseket vonnak le az E3 szervezői és partnerei az egész helyzetből, és ha jövőre elmúlik a veszély, újra megtartják-e a rendezvényt, illetve hányan vonják majd ki magukat, mondván nekik a sokkal olcsóbb online bemutató is elég.

Címkék: #bethesda #e3 2020 #e3
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)