Hirdetés

Bethesda - Elder Scrolls 5 az E3-on?

|

A hivatalos E3 Bethesda felhozatalt már ismerjük, de állítólag akad még valami a kiadó tarsolyában.

Hirdetés

Ahogy az már csak lenni szokott, a nagyobb kiadók kész programmal érkeznek az E3-ra, és a hasonló rendezvényekre. Azt is tudni lehet általában előre, hogy milyen bejelentésekre, demókra számíthatunk.

Vannak aztán a meglepetések, amelyek félig titkosak. Ez azt jelenti, hogy bár tilos róla beszélni, a szervezők azért tudják miről van szó. Így történhetett, hogy a Shogun 2 is idő előtt lelepleződött. A Bethesda viszont rettentő nagy durranásra készül. Olyannyira, hogy a szervezőknek küldött programtervben is csak annyi szerepel: meglepetés. Egyes jól értesültek persze az Oblivion folytatásának bejelentését várják. Igaz, az Oblivion lassan négy éves, lassan itt az ideje valamiféle folytatásnak. Esélyes még egy Elder Scrolls MMO is, hiszen manapság az is nagy divat. Kommentben lehet elmondani miért is lenne katasztrófa a jól kidolgozott Elder Scrolls világot MMO játékba erőltetni, vagy éppen ellenkezőleg: micsoda nagy terv csapatosan kóborolni arrafelé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)