Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - már lehet jelentkezni a bétára

|

A Ubisoft továbbra sem hajlandó elárulni, hogy milyen platformokra tervezi kiadni a Beyond Good & Evil 2-t, de akit érdekel a játék bétája, az már regisztrálhat rá.

Hirdetés

A Ubisoft konferenciájának utolsó bemutatott játéka a Beyond Good & Evil 2 volt, amelynek nagyon megörültünk, ugyanakkor kicsit féltünk, hogy Michel Ancel bejelenti azt, amit év elején pletykáltak: hogy ideiglenesen Switch-exkluzív lesz a játék. 

Hirdetés

A platformokról azonban nem tett említést a Ubisoft, inkább egy nagyon hangulatos trailerre helyezte a hangsúlyt. Kiderült az is, hogy a Beyond Good & Evil 2 története az első rész főszereplője, Jade születése előtt játszódik majd, így afféle szellemi utódként tekinthetünk rá, nem egy valódi folytatásként. 

Akinek már a videó és a pár részlet is elég volt ahhoz, hogy bezsongjon, az jelentkezzen a játék bétájára ezen a honlapon (a szerverek eléggé le vannak terhelve, gyakran dob hibaüzenetet, sokat kell próbálkozni). Részletek később jönnek, de nem árt időben jelezni a szándékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)