Hirdetés

E3 2016 - még mindig készül a Beyond Good & Evil 2

|

A Ubisoft előadásán megint nem láttuk, de utána szó esett a Beyond Good & Evil folytatásáról.

Hirdetés

Már-már Half-Life 3-i szinten rejtélyes a Beyond Good & Evil 2 sorsa. Annyi a különbség, hogy míg a Valve tagadja előbbi létezését, a Ubisoft folyton megerősíti, hogy utóbbi még egy élő projekt.

Yves Guillemot Ubisoft vezérigazgató Geoff Keighley, a YouTube Live házigazdája kérdésére válaszolva elmondta, hogy a játék úton van, és egyszer, valamikor a jövőben látni fogjuk. Szerinte nehéz megmondani, mikor kerül rá sor, mivel Michel Ancel nem csak ezen, hanem a WiLD-on is dolgozik egyszerre, és ideje nagy részét utóbbi készítésével tölti. Talán majd a jövő évi E3-on már valamit látunk belőle, de még mindig nem mernénk rá fogadni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)