Hirdetés

E3 2017 - nem várható Beyond Good & Evil 2 bemutató

|

A készítő Michel Ancel elmondta, szerinte nem az E3 a legjobb alkalom a leleplezésre, de azért nem fogják a végletekig halogatni.

Hirdetés

A Half-Life 3 és a PC-s Red Dead Redemption mellett emlegettük a Beyond Good & Evil 2-t, aminek bejelentésére minden évben láttunk egy kis esélyt, de sosem került rá sor végül. A játék atyja most még azelőtt lépett, mielőtt nagyon beleéltük volna magunkat.

Bár a projektet a Ubisoft felügyeli, várhatóan a kiadó előadása alatt nem esik szó róla. Ancel Instagramon válaszolt egy rajongónak, válaszában pedig elmondta, hogy már egy ideje dolgznak a játékon, úgyhogy ha nem is az E3-on, de valamikor az év folyamán valószínűleg sor kerül a bemutatóra. Lesz még pár rendezvény, de annak is örülünk, ha csak úgy, valamelyik este bedobnak egy trailert pár infó kíséretében. Csak legyen valami. 

Kíváncsiak vagytok már? Szerintetek szolgál még meglepetéssel a Ubisoft, vagy minden kiszivárgott vagy bejelentésre került már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)