Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - karakterkészítőt és egy szabadon bejárható univerzumot is kapunk

|

A fejlesztők megosztottak néhány részletet, amik elsőre nagyon jól hangzanak, de nem biztos, hogy a végeredmény is jó lesz.

Hirdetés

Ismerősen cseng az, hogy procedurálisan generált? A Hello Games a No Man's Sky-al biztosan megutáltatta ezt a két szót a játékosok többségével, és most kiderült, hogy a Ubisoft is hasonló megoldást fog alkalmazni a Beyond Good & Evil folytatásában.

Hirdetés

A sorozat atyja, Michel Ancel megerősítette, hogy női és férfi karaktert is választhatunk magunknak a játék elején, és nagy valószínűséggel testre is szabhatjuk majd hősünket. Ami viszont érdekesebb, hogy a játék világa procedurálisan generált és teljesen nyitott lesz, így a No Man's Sky-hoz hasonlóan itt sem lesznek átvezetők, ha egy bolygóról kirepülünk a világűrbe.

Ancel szerint a városok maguktól épülnek majd és elpusztíthatóak lesznek, illetve még ők maguk sem tudják, hogy mit találhatunk majd néhány bolygón. Ez nagyon ismerősen hangzik, és mind tudjuk, mi lett a vége a Hello Games esetében, de reméljük, hogy a Beyond Good & Evil világa sokkal eseménydúsabb lesz.

A lassan 15 éve várt játék egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot, és még azt sem igazán tudjuk, hogy miféle játékmenetet kínál majd, de a folyamatosan érkező információmorzsákból lassan összeáll a kép, ami bizony egyre érdekesebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)