Hirdetés

Black Mirror 3 bejelentés

|

Kissé váratlanul jött, de a kalandjátékosok bizonyára örömmel veszik, hogy a történet még nem zárult le véglegesen.

Hirdetés

Sajnálatos módon a dtp Entertainment játékai egy-két kivételtől eltekintve rendre elkerülik hazánkat. Ebbe a sorba állt be a 2009 végén bearanyozódott The Black Mirror 2 is, egyszerűen nem hajlandó hivatalosan is átlépni a magyar határt. Bosszantó...



A fentiek tükrében némileg spoileres mindaz az információ, ami a harmadik részről rendelkezésünkre áll. A történet ott folytatódik, ahol a második részben befejeződött. Darren felgyújtotta a kastélyt, majd eszét vesztve bemenekült a közeli erdőbe, ahol később megtalálták a rendőrök, s a gyilkosságok első számú gyanúsítottjaként le is tartóztatták. Hősünk azonban olyannyira elmerült elméje sötét bugyraiban, hogy a nyomozók semmi hasznosat nem tudtak kiszedni belőle.



Három héttel később valaki leteszi érte az óvadékot, Darren szabadlábon védekezhet, s így esélyt kap arra, hogy kiderítse, mi történt valójában.
Dióhéjban ennyi lenne a Black Mirror 3 bevezetője, többet majd a november 5-i megjelenést követően tudhatunk meg róla. A premier időpontja csak német nyelvterületre (Németország, Ausztria, Svájc) vonatkozik, a nemzetközi kiadás szokás szerint némi késéssel követi majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)