Hirdetés

Bleeding Edge - kiszivárgott a Hellblade fejlesztőinek készülő játéka

|

Két nappal a Microsoft E3-as konferenciája előtt derült fény a multiplayer őrületre.

Hirdetés

A Microsoft a tavalyi E3-on büszkén jelentette, hogy felvásárolt számos stúdiót, köztük a nagy sikerű Hellblade-et fejlesztő Ninja Theory-t is. Azóta semmit nem hallottunk arról, hogy min dolgozik a csapat, de az E3 előtt annak rendje és módja szerint kibújt a szög a zsákból.

Hirdetés

Az alábbi traileren látható játék a Bleeding Edge nevet viseli, és ha minden igaz, akkor egy 4v4 online játék lesz, ami a közelharcra épül. A furcsábbnál furcsább (és meglehetősen sablonos nevű) karakterek kezében hatalmas buzogányok és pengék láthatóak, de felbukkan egy-egy minigun is.

Tameem Antoniades, a csapat vezetője a felvásárlást követően azt nyilatkozta:

Függetlenek akarunk maradni a AAA gépezettől, és olyan játékokat készíteni, amelyek az élményről, és nem a monetizációról szólnak.

Nem akarom rögtön a falra festeni az ördögöt és egy 240p-s kiszivárgott teaser alapján megmondani a metascore-t, de ez a csapat az elmúlt évek egyik legjobb narratív játékát tette le az asztalra fagyipénzből, a Microsoft égisze alatt pedig egy első ránézésre is felejthető brawleren dolgoznak, amit színültig lehet tölteni skinekkel és fizetős karakterekkel. De ne legyen igazam.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)