Hirdetés

Rejtélyes Xbox One exkluzív címet fejleszt a Bohemia Interactive

|

A projekttel kapcsolatban egyelőre csak teasereket osztottak meg, de pár napon belül leleplezhetik a legújabb játékukat.

Hirdetés

Egyelőre cím nélküli játékon dolgozik a Bohemia Interactive csapata. Az Arma sorozat és a DayZ fejlesztői nagyon sejtelmesek az Xbox exkluzív projekttel kapcsolatban, viszont hamarosan többet is megosztanak a játékról.

Hirdetés

Eddig Twitteren osztottak meg egy képet, amin egy M1911 pisztoly, egy kés, pár shotgun töltény és egy konyhai időzítő áll egy kivágott újságpapíron. Az asztalba vésve látszódik a június 11-i dátum és az Inside Xbox név, így vélhetően az aznapi műsor keretein belül leplezi le a Bohemia a készülő játékukat.

A játék alatt a legújabb Unreal Engine fog dolgozni, és a "What if humanity falls" szlogen arra utal, hogy a világvége, vagy valami hatalmas, világméretű konfliktus áll majd a főszerepben - esetleg még zombik, ha már elhullik az emberiség.

Ti mit vártok a Bohemai Interactive készülő shooterétől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)