Hirdetés

Borderlands 3 - lehet, hogy nem lesz ott az E3-on

|

Elég érdekesen jelentette be ezt Randy Pitchford - már ha úgy kell érteni a szavait, ahogy elsőre értjük.

Hirdetés

A 2K Games legalább egy nagy franchise-t bővít jövő tavaszig, és ez vagy a Borderlands vagy a BioShock lesz. Előbbire van nagyobb esély, hiszen a Borderlands 3 létezését már bejelentették, még ha nem is tudunk szinte semmit a projektről.

Hirdetés

A Gearbox fejese, Randy Pitchford tegnap arról írt Twitteren, hogy míg az emberek bűvésztrükkökre (melyek trükkök, átverések) azt gondolják, valódiak, azt, ha valaki villanykörtét eszik (ami nem trükk), átverésnek gondolják. Ezzel arra akart kilyukadni, hogy az emberek azt hiszik el, amit hinni akarnak, és megkérdőjeleznek mindent, ami az elképzeléseiknek nem felel meg. 

És itt jön az izgalmas rész. Azt írta, ha konkrétan leírná, hogy a Borderlands 3 nem lesz ott az E3-on, sokan döntenének úgy, hogy nem hiszik el, és próbálnák bejelentését vágyaiknak megfelelően értelmezni.

Na most mit higgyünk? Ez csak egy példa volt, és mégis ott lesz a Borderlands 3 az E3-on? Vagy tényleg nem láthatjuk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)