Hirdetés

Borderlands kooperatív játékmenet videó

|

Az E3 utórezgéseként befutott a Take Two kínálatában szereplő Borderlands gameplay videója.

Hirdetés

A Borderlands a bizonytalan távolságra csúsztatott Aliens: Colonial Marines és a Brothers in Arms sorozat fejlesztőinek aktuális projektje.



Az erős kooperatív beütéssel rendelkező Borderlands már egy ideje az üzletek polcain kellene csücsüljön, de a sors nem egészen így akarta. A hihetetlen mennyiségű fegyverkomponenst felvonultató poszt-apokaliptikus alkotás atmoszférája erőteljes átalakuláson ment át, amit az időközben végrehajtott grafikai dizájnváltásnak köszönhetünk. Hogy a továbbfejlesztett cel-shaded technológia előnyére válik-e, azt egyelőre nehéz lenne megállapítani, azt viszont nyugodt szívvel leszögezhetjük, hogy ezzel az aprócska módosítással megszabadult az Unreal Engine 3 hajtotta játékok rákfenéjétől: madnem mind ugyanúgy néz ki.



A megjelenés most már egyre biztosabbnak tűnik, miután a Take Two úgy döntött, október hónapot nevezi meg potenciális időintervallumnak. PC, PS3 és X360 tulajok örülhetnek majd a Pandora bolygó gyalogos és négy (vagy több) keréken történő felfedezésének.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)