Hirdetés

Bréking: a Battlefield 4-ben nem lesz hal MI

|

A Redditen folytatott beszélgetés alatt az egyik Battlelog producer megerősítette, hogy a Battlefield 4-ben nem lesznek mesterséges intelligencia által vezérelt halak.

Hirdetés

Amíg a Sony E3 2013 Sony Spotlight zajlott, addig a Redditen is folyt a beszélgetés a Battlefield 4-ről és elég érdekes témák is felmerültek.

A Redditen az egyik Battlelog producertől kérdezte egy rajongó, hogy lesz-e a Battlefield 4-ben hal MI. A producer azt válaszolta, hogy "sajnos a hal MI-t ki kellett vágniuk a játékból, hogy helyet csináljanak olyan dolgoknak, mint az összedőlő felhőkarcolók és a hatalmas rombolás". 

Az úr ezzel a kijelentésével egy csöppet odabökött a sorozat legnagyobb konkurenciájának, a Call of Duty: Ghosts-nak, de természetesen csak viccelt. A vicc ellenére a hír igaz, a Battlefield 4-ben nem lesz elérhető ez a funkció, viszont lesznek dinamikusan rombolható elemek. Viszont arról se felejtkezzünk meg, hogy a Call of Duty: Ghosts multiplayer pályáin is folyamatosan változik majd a környezet, csak arról egyelőre még nem láttunk ennyire látványos trailert.

Akik most azon gondolkodnak, hogy visszamondják a Battlefield 4 előrendelésüket, azok várjanak még egy csöppet, mert lehet, hogy egy kiadás utáni patch-el megoldja majd a DICE a dolgot.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)