Hirdetés

E3 2017 - megvalósulhat a Brutal Legend folytatása

|

A Geoff Keighley által szervezett E3 Coliseum vendége volt Tim Schafer is, aki Jack Blackkel beszélgetett, és szóba került az is, hogy mi a helyzet a régóta tervezett Brutal Legend 2-vel.

Hirdetés

Tim Schafer, a Double Fine stúdió alapítója és megannyi klasszikus kalandjáték atyja 2014-ben elmondta, hogy mennyire szívesen visszatérne a Brutal Legend világához, és Jack Blacket is visszarángatná magával. Egy évvel később már óvatosan azt pedzegették az illetékesek, hogy ha a Psychonauts 2 sikeres lesz, megnő az esély a folytatásra. 

Hirdetés

A sors úgy hozta, hogy Tim Schafer az E3 Coliseum beszélgetős műsorának vendége volt és nem más tartotta szóval, mint Jack Black, a Brutal Legend hősének hangját adó színész (az alábbi videóban 7:03:53-tól láthatjátok). A közönségnek is tetszett ez a felállás és valaki a kérdezz-felelek során feldobta a Brutal Legend 2 nevét. Bejelentésre ugyan nem került sor az eseményen, de azt megjegyezte Schafer, hogy ha eljön az ideje, akkor egészen biztosan elkészítik a 2009-es, mára kultikussá vált kalandjáték következő részét, ehhez azonban rengeteg pénzre lesz szükségük.

Ezzel az első fejezet borsos fejlesztési költségeire utalt: később ugyan a Double Fine legjobban fogyó játéka lett, azonban nagyjából 25 millió dollárt költöttek az elkészítésére, a folytatás pedig ennél is többe fájna. Ti örülnétek a Brutal Legend 2-nek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)