Hirdetés

Budapesti bejelentkezés és szerény játékkínálat - ez volt a Gearbox E3 Showcase 2021

|

Miután legfontosabb játékbejelentését átengedte egy másik shownak, kevés puskapor maradt a Gearbox saját E3-as műsorára.

Hirdetés

Noha elsődlegesen még mindig játékfejlesztő-stúdióként ismerjük, a Gearbox néhány éve már kiadóként is aktív,  egyebek mellett a Homeworld: Deserts of Kharak, a We Happy Few és a PlayStation 5 nyitócímeként megismert, de csalódást okozó Godfall is a cég gondozásában látta meg a napvilágot.

Hirdetés

Randy Pitchfordék a későbbiekben is folytatni kívánják ezt a tevékenységet, így egy érdekes strukturált előadásból megismerhettük, milyen játékok jönnek tőlük az előttünk álló hónapokban, években. Túl sok mindenre azért ne számítsatok.

  • Sokat elárul a Gearbox E3-as prezentációjáról, hogy a félórás műsoridő zömét a Budapesten forgatott Borderlands film kulisszái mögé engedett betekintés tette ki, minek során láthattuk például az Atlast megformáló Édgar Ramírezt és a Roland szerepébe bújó Kevin Hartot, valamint megszólalt a rendező, Eli Roth is.
  • Mint már kiderült, 2022 elején érkezik a Borderlands széria spin-offjaként a fantasy környezetbe is modern lőfegyvereket csempésző Tiny Tina's Wonderlands. Négyfős kooperatív akció keretében kell majd térdre kényszerítenünk a sárkányurat, a játék főellenségét. Érdekesség még, hogy az irányítható hősöket nem kiválasztjuk, hanem létrehozzuk.
  • PlayStation 5-ön nem aratott zajos sikert a Godfall, vélhetően ezért igyekszik az eggyel korábbi konzolgenerációra is (augusztus 10-én debütál PS4-en), hátha a nagyobb játékostábor több eladott példányt jelent. Ugyanakkor dicsérendő a fejlesztők kitartása, akik ingyenes DLC-vel, valamint fizetős kiegészítővel is készülnek a játék kedvelőinek.
  • Ennél is közelebbi a Tribes of Midgard megjelenése, a vikinges kooperatív akció-szerepjátékra július 27-étől vethetik rá magukat az érdeklődők PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. Nappal kalandozunk, harcolunk, gyűjtögetünk, fejlődünk, barkácsolunk és építkezünk, aztán éjszaka rászabadulnak falunkra a túlvilág szörnyei.
  • Semmit sem mutattak belőle, de újfent megerősítették, hogy nagyon fontos számukra a Homeworld franchise, tehát mindenki nyugodjon meg, még mindig készül a Homeworld 3.

És ezzel a lista végére is értünk. Hogy ennyi újdonság kedvéért érdemes volt-e külön bemutatót csinálni, annak megítélését rátok bízom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)