Hirdetés

Burnout Paradise - Xbox One-ra is érkezhet?

|

A Criterion Games csapata tárgyal arról, hogy az Xbox 360-as Burnout Paradise is játszható legyen Xbox One-on.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette az Xbox One visszafelé kompatibilitását az idei E3-on, de az elérhető játékok száma egyelőre alacsony.

A Criterion komolyan fontolgatja, hogy a Burnout Paradise Xbox 360-as kiadását játszhatóvá tegye Xbox One-on Bár a rajongók szerint nem ezt az epizódot kellene feltámasztani, mindenképpen örülhetünk annak, hogy a csapat legalább foglalkozik a témával. A Criterion csapata már fel is vette a kapcsolatot a Microsofttal, ezt Twitteren erősítették meg.

CriterionGames on Twitter

Ti örülnétek, ha visszatérne a Burnout Paradise, vagy inkább egy másik Burnout epizóddal kéne foglalkoznia a Criterionnak? Ha lemaradtatok, mindenképpen ajánlott elolvasni mazur 2009-es, terjedelmes Burnout: Paradise tesztjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)