Hirdetés

E3 2018 - leleplezik a Dead Rising 5-öt?

|

Az E3 hivatalos oldala szerint a Capcom nem csak a Street Fighter V-tel akar felvágni a műsoron.

Hirdetés

Az E3 2018 hivatalos listáján felbukkant a Capcom, aki a jelek szerint be akar majd mutatni egy vagy több akció-kaland címet. Bár maga a leírás szinte semmi konkrétummal nem szolgál, az azért kiderült, hogy a Nintendo Switch, a PC, és az Xbox One is kap majd valamit. PC-n és PS4-en egy verekedős játékot mutatnak meg, ami szinte borítékolhatóan a Street Fighter V, szóval ezzel nem is érdemes tovább foglalkozni. Az akció-kaland vonal viszont ennél sokkal izgalmasabb. 

Hirdetés

Egyelőre a legbiztosabb tipp, hogy két bejelentésre készül a kiadó. Az egyik a Nintendo Switchre szánt Okami HD lehet, ami egész idáig, valamilyen varázslatos módon kikerülte a Nintendo konzolját. A többi platform, vagyis a PC és az Xbox One jó eséllyel kap egy Dead Rising 5-öt. A Capcom korábban már elismerte, hogy a Vancouverben dolgozó csapata a zombis sorozat folytatására fókuszál. Nem lepődnénk meg tehát egy következő élőholtas kaland E3-as leleplezésén.

Felmerülhet egy esetleges új Devil May Cry játék lehetősége is, viszont végtelenül fura lenne, ha az új DMC kihagyná a PlayStation 4 platformot, ezért nem valószínű a dolog. 

Persze mindez csak találgatás korábbi infók alapján. Ti mire tippeltek, mivel készülhet a Capcom az E3-ra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)