Hirdetés

E3 2018 - újabb kedvcsinálón a Captain Spirit

|

A készítők is ejtettek pár szót a Life is Strange világában játszódó ingyenes történetről.

Hirdetés

Nagyot húzott tegnap a Dontnod csapata azzal, hogy bejelentették a Life is Strange világában helyet kapó Captain Spiritet, ami méghozzá teljesen ingyenesen lesz játszható. A fejlesztők is beszéltek a játékról.

Hirdetés

A The Awesome Adventure of Captain Spirit legalább annyira mélynek és imádni valónak néz ki, mint a nagy sikerű Life is Strange, a készítők viszont elmondták, hogy ne Max és Chloe más köntösbe öltöztetett kalandját várjuk a játéktól.

Az eddig látottak alapján a Captain Spirit rendkívül széles érzelmi- és műfaji skálát fog végigzongorázni, amire mi automatikusan vevők vagyunk. A játék június 26-tól lesz elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)