Hirdetés

A CD Projekt RED izgalmas E3-at ígér

|

A Cyberpunk 2077 fejlesztői szerint ez lesz a csapat történelmének a legfontosabb expója.

Hirdetés

A CD Projekt RED már februárban megerősítette, hogy a Cyberpunk 2077 biztosan szerepelni fog az E3-on, de nem csak emiatt fontos odafigyelni a lengyel stúdióra, hiszen a háttérben már dolgoznak egy titokzatos második AAA-projekten is, amely egyes spekulációk szerint egy új The Witcher lehet.

Hirdetés

A cég elnöke, Adam Kicinski a 2018-as pénzügyi év eredményeiről szóló konferencián hangsúlyozta ki, hogy a 2019-es E3 lesz az eddigi legfontosabb a CD Projekt RED történelmében, és megerősítette, hogy a Cyberpunk 2077 ott lesz az expón. Kicinski szerint tavaly volt a legnagyobb jelenlétük, azonban idén rálicitálnak, mivel egy nagyon erős show-t raknak össze. A Lady Gagás pletyka (miszerint az énekes-színésznő is játszik a játékban) kapcsán annyit mondtak, hogy bár készülnek néhány meglepetéssel a rendezvényre, nem lesz velük egyetlen popsztár sem. 

A konferencia egy másik pontján az elnök azzal is egyetértett, hogy az E3 és más hasonló események remek alkalmat szolgáltathatnak ahhoz, hogy itt jelentsék be a nagyszabású játékok megjelenését, de nem fűzte tovább a mondandóját.

Szerintetek milyen meglepetésekkel készül a CD Projekt RED júniusra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)