Hirdetés

Chivalry 2 - olyan durva lesz, mint a fattyak csatája a Trónok harcában

|

64 fős összecsapások és átdolgozott harcrendszer várnak bennünket.

Hirdetés

Chivalry: Medieval Warfare folytatása az alkotók szerint sokkal folytonosabb, élvezetesebb lesz mint az első rész. Egészen odáig mentek a srácok, hogy a csata intenzitását a Trónok harca sorozat egyik legemlékezetesebb összecsapásához hasonlították. 

Hirdetés

A Chivalry 2-ben ugyanis elvileg olyan intenzív harcokban vehetünk részt, mint amilyen az HBO sorozatában volt a fattyak csatája; akár 64 játékos is szeletelheti majd egymást egyszerre. A harcrendszert teljesen újragyúrták az alapoktól kezdve, így remélhetőleg most egy valóban kiforrott mechanikát kapunk majd. Az első előzetes mindenesetre tényleg egészen jól néz ki. 

2020 elején fog megérkezni a Chivalry 2, először csak az Epic Games Store-ba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)