Hirdetés

E3 2017 - az új Xboxon még ütősebb lesz a Code Vein

|

A Bandai Namco nemrég leleplezett akció-szerepjátéka sem maradhatott távol idén Los Angelestől, a Microsoft büszkén jelentette be, hogy a Code Veint jobban fogja futtatni az Xbox One X.

Hirdetés

Május elején pörgős videóval bizonyította be a Bandai Namco, hogy lesz egy újabb címe, amit érdemes várnia azoknak, akik kedvelik a Dark Souls-féle kemény harcokat. 

Hirdetés

A vámpíros témájú, Unreal Engine 4-es, Code Vein névre keresztelt akció-szerepjátékról eddig nem sok részlet derült ki (amit igen, azt összeszedtük egy korábbi hírben), de a God Eater franchise mögött álló kreatív csapat nem sokáig váratta meg az érdeklődőket és a Microsoft E3-as előadására készültek egy kis hangulatos látnivalóval: 

A 2018-ban esedékes Code Vein Xbox One-ra és Xbox One X-re biztosan jönni fog, a többi platform azonban még bizonytalan (de számítunk legalább a PS4-re is). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)