Hirdetés

E3 2019 - visszatér Commander Keen, de nem biztos, hogy mindenki boldog lesz

|

Egy rég félretett franchise-ot rángat elő a Bethesda.

Hirdetés

Rég nem hallottuk már a Commander Keen nevet; egész konkrétan 2001-ben jelent meg a franchise legfrissebb játéka Game Boy Colorra, azóta semmi mozgolódás nem volt körülötte. Na de most eljött az idő, hogy újra előtérbe kerüljön.

Hirdetés

A Zenimax készíti a Commander Keen nevű free-to-play mobiljátékot, melynek középpontjában Billy és Billie, egy ikerpár állnak. Kütyüket és a mi taktikai érzékünket használva győzedelmeskedhetnek földönkívüliek felett. A sztorimód mellett egy többjátékos mód is bekerül. Aki lázba jött tőle, itt regisztrálhat.

Nehogy aztán az legyen, mint az EA-nek volt a Command & Conquerrel, hogy a mobiljáték után gyorsan be kell jelenteni a PC-s remastereket és folytatást, mielőtt a népharag elhatalmasodik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)