Hirdetés

Company of Heroes 2 - tölthető a demó

|

Hősök, egyesüljetek! Vár titeket az orosz tél és a Company of Heroes 2 demója!

Hirdetés

A Company of Heroes-t egyik stratégiakedvelő játékosnak sem kell bemutatni, a folytatás pedig biztosan rátesz egy katonai ásóval.

A béta már fut egy ideje, a többjátékos módba is volt lehetőségünk betekintést nyerni, viszont nincs is jobb annál (leszámítva a teljes játék megjelenését), amikor végigjátszhatunk egy-két küldetést, méghozzá teljesen ingyen. Az E3-on játszható demót tette ma elérhetővé a SEGA a Company of Heroes 2 Steam adatlapján, melyet a nyílt béta letöltését követően próbálhattok ki (a menüben aktív lett a Campaign opció). A csomagban található The Land Bridge to Leningrad küldetés a játék közepefelé játszódik, és a játékosoknak át kell kelniük egy befagyott folyón, miközben a németek folyamatosan tüzelnek. A demó július 18-ig, a béta időszak végéig érhető el, a játék pedig július 25-én fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)