Hirdetés

E3 2017 - nem túl megnyerő a Crackdown 3 demója

|

Nem tűnik különösebben lenyűgözőnek a Crackdown 3, sem játékmenet, sem látvány tekintetében. Persze ez még csak demó.

Hirdetés

A Microsoft sokkal kevesebbet mutatott a Crackdown 3-ról, mint amennyit mi látni szerettünk volna, de lehet hogy jó okkal. Az E3 showflooron van egy játszható demó, amiről most kaptunk is egy videót.

Az off-screen anyagot Arekkz Gaming-nek köszönhetjük, aki láthatóan nem volt nagyon elmosva az egésztől. Mi sem vagyunk. A játékmenet kicsit túl ismerős, és még a rombolható terep sem annyira rombolható, mint képzelnénk. Reméljük, hogy ez a megjelenésig még változni fog.

A Crackdown 3 megjelenés 2017. november 7-én várható PC-re és Xbox One konzolokra. Minden Microsoft és más E3-as hír kapcsán nézzetek rá aloldalunkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)