Hirdetés

E3 2017 - idén végre megjelenik a Crackdown 3

|

Nem mintha valaha is a legjobban várt játékok között lett volna, de örülünk, hogy a Crackdown 3 megjelenés nincs már nagyon messze.

Hirdetés

2014-ben, azaz három éve, pont az E3-on jelentette be a Microsoft a Crackdown 3-at, amiről az évek során annyit tudtunk meg, hogy használja a cloud computing technológiát, azaz a felhőben számol, és így nem csak a konzol teljesítményét tudja kihasználni.

Hirdetés

Most sem lettünk sokkal okosabbak. A játék a Scorpióval együtt, november 7-én jelenik meg, és Terry Crews lesz a főszerepben. Az alábbi trailer nem mutatja a rombolhatóságot, de ezt az egyjátékos módból rögzítették, amiben a környezet kevésbé lesz szétkapható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)