Hirdetés

E3 2017 - kevesebb mint 3 óra alatt végig lehet játszani a Crackdown 3-at

|

Nem mintha erre biztatnának a fejlesztők, de úgy építették fel a játékot, hogy ha egyből a végére akarsz ugorni, akkor azt is megtehesd.

Hirdetés

A Crackdown 3 E3-as bemutatója után a Sumo Digital elárulta, hogy nagyjából 12-16 óra lesz egy végigjátszás a legtöbb játékos számára. Persze ez csak átlag, lévén egy szép nagy, felrobbantható világról van szó.

16 óránál jóval többet is bele lehet majd tolni, de ennél kevesebbet is. A főellenfelünk a  TerraNova Kingpin lesz, akit már két és fél órával a játék kezdete után is kinyírhatunk. Vagy legalábbis megpróbálhatjuk.

Ha van egy előző mentésed mondjuk egy ötös szintű karakterrel, akkor azt betöltheted egy új játékba, és mehetsz is a főnökhöz.

"Mi éppen ezzel kísérletezünk, és biztosak vagyunk benne, hogy mások is ezzel fognak szórakozni" 

- nyilatkozták a Sumo Digital kollégái. A játék egyébként is végignyomható 3  óra alatt. Az interjú szerint a fejlesztők QA tesztelői épp a leggyorsabb szinteződési lehetőségeket keresik és egymás speedrun idejeit döntögetik.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild is hasonlóan épül fel. Azt is röviddel indulás előtt befejezheted ha ügyes vagy, de Ganon arcába állni minden fejlesztés és Divine Beast segítség nélkül elég bátor. Hasonlóan működik majd ez a Crackdown 3-ban is az elmondottak alapján. Alig várjuk az első speedrun próbálkozásokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)