Hirdetés

E3 2016 - felbukkant a Crackdown 3 teaser oldala

|

Valószínűleg sok mindent megtudunk majd a Crackdown 3-mal kapcsolatban mind az E3 alatt, mind az azt követő hetekben.

Hirdetés

A Crackdown 3 egyike azon kevés játéknak, ami őrzi Xbox One-exkluzivitását. Nem csak emiatt érdekes, hanem például amiatt is, hogy két részletben fog megjelenni: először a multiplayer része, majd a single-player jön valamikor az év második felében.

Az E3 előtt egy-két nappal elindult a teaser oldal, amin egyelőre nem sok infó található. Egy rakás dátumot láthatunk, amik különböző, meg nem nevezett küldetésekhez kötődnek. Az első június 10-ére mutat, ami ugye tegnap volt (valószínűleg ekkor indult az oldal, csak senki nem vette még észre), a következő pedig 17-ére, péntekre. Ezután 24-én, 30-án, majd július 7-én történik még valami. A háttérben a sok szöveg között van egy BETA_INIT kifejezés is, ami a béta indulására utalhat. Ezt is az E3-on jelenthetik be, és valószínűleg a fenti dátumok egyike jelöli a startot. 

A Microsoft E3-as előadása hétfőn este 18:30-tól lesz. Kövessétek velünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)