Hirdetés

Crackdown 3 - Terry Crews tényleg játszható lesz

|

Az Old Spice üvöltő izomembere nem csak reklámarca a játéknak, hanem ténylegesen benne lesz a programban.

Hirdetés

A Reagent Games dizájnere, Garett Wilson egy interjúban elárulta az amerikai IGN-nek, hogy Terry Crews nem csak a trailerek része lesz. A Crackdown 3-ban többször is fogunk találkozni vele, és még irányíthatjuk is.

"Ő egy játszható karakter. Azt hiszem ezt elmondhatom, de ennél többet valószínűleg nem kellene. Biztosan egy játszható karakter, és egy olyan szereplő, aki része a történetnek, szóval benne van a nyitó videóban."

Garett azt is elárulta, hogy Terry kapcsolata a játékkal sem volt annyira hétköznapi.

"Kaptunk egy hívást a marketing osztálytól, hogy »Terry Crews benne akar lenni a játékban«. Úgy voltunk vele, hogy »ja, ez működhet«. Végül is ő egy valódi ügynök."

A Crackdown 3 a Microsoft E3-as konferenciáján mutatkozott be. A játék hamarosan végre tényleg megjelenik az Xbox One X konzollal együtt, idén november 7-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)