Hirdetés

Csodálatos Avatar játékot villantott a Ubisoft

|

A The Division alatt is futó Snowdrop Engine legújabb verziójával készül.

Hirdetés

Bár tisztában voltunk vele, hogy a Ubisoftnál formálódik egy Avatar játék, azonban mindeddig csak akkor hallatott magáról a projekt, ha elcsúsztatták - ez olyasmi, amin nem lepődünk meg James Cameron ambiciózus folytatásainak példáját látva.

A Ubisoft Forward legvégén azonban a vállalat elnöke, Yves Guillemot váratlanul bedobott egy trailert és ezzel megkaptuk az első részleteket is.

Hirdetés

A játék az Avatar: Frontiers of Pandora névre hallgat, és a Snowdrop Engine legújabb változata duruzsol alatta. Egy belső nézetű akció-kaland lesz ez a Massive Entertainment fejlesztésében, amelynek munkáját a Disney és a Lightstorm Entertainment is támogatja.

Egy új, önálló történetben kapcsolódhatunk bele Pandora világába, sőt: egy Na'vit irányítva egy soha nem látott részt, a nyugati határt fedezhetjük fel, amely tele van egyedülálló lényekkel, vadonatúj karakterekkel és veszélyekkel is. Nézzétek meg az első trailert, szerintünk magáért beszél: 

Az Avatar: Frontiers of Pandora kizárólag PC-re, Google Stadiára, PlayStation 5-re és Xbox Series konzolokra készül, az előző generációs masinákra viszont nem. 2022-re ígérik a megjelenést, remélhetőleg ez már az Avatar 2 film premierjére is igaz lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)