Hirdetés

Csökken az Xbox One S ára

|

A friss hírek szerint a ma esti Project Scorpio leleplezéssel együtt a korábbi Xbox One konzol árát is barátibbá teszi a Microsoft.

Hirdetés

Talán még sosem vártam ennyire E3-as Microsoft konferenciát, mint a ma éjszakai show-t. Az előadás fénypontja kétségtelenül a "világ legerősebb konzoljának", vagyis a Project Scorpiónak a bemutatása lesz, de minden bizonnyal sok más izgalmat is tartogat a cég a leleplezésen felül.

Úgy tűnik például, hogy az Xbox One S árából is faragnak egy keveset. Amennyiben hinni lehet a most felröppent híreknek, kereken 50 dollárral csökken a konzol ára, így a 500 GB-os kiadás 299 dollárba, az 1 TB-os verzió pedig 349 dollárba kerül. Ezek után elég valószínű, hogy a Sony sem akar lemaradni (bár így is közel behozhatatlan előnnyel rendelkeznek) és ők is lecsapnak egy keveset a PlayStation 4 árából.

Mi játékosok az árcsökkenésnek mindkét gyártó masináinál csak örülni tudunk. Titeket motivál konzolvásárlásra a kedvezőbb ár? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)