Hirdetés

E3 2017 - végre-valahára közeledik a Cuphead megjelenés

|

Akinek tetszettek Popeye kalandjai és a hozzá hasonló klasszikus rajzfilmek, annak a Cuphead trailere is kedves lesz a szívéhez, hiszen picit a gyermekkort idézi fel. És mint kiderült, már nem is kell rá túl sokat várnunk.

Hirdetés

Egészen elképesztő, de a Studio MDHR puzzle-platformere a Microsoft 2015-ös E3-as sajtókonferenciáján mutatkozott be. Rögtön a szívünkbe zártuk, de a csapat többször is átgondolta, mi volna a helyes irány, és ezért folyton halasztani kényszerült.

Hirdetés

Nem tartjuk valószínűnek, hogy az 1930-as évek rajzfilmjeire jellemző grafika csiszolása tartana ennyi ideig (a videókat elnézve azért ez evidens), így végre megkönnyebbültünk, mikor a Microsoft az alábbi jópofa trailer és némi humor kíséretében bejelentette a dátumot.

Ennek értelmében a Cuphead szeptember 29-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, mi pedig már alig várjuk, hogy ebben a bájos ugrabugrában gigászi rajzolt lények ellen mehessünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)