Hirdetés

Cyberpunk 2077 - sci-fi fegyver a valóságban

|

A Cyberpunk 2077 jellegzetes fegyverét vehetjük közelebbről is szemügyre, amit haza is vinnénk azonnal.

Hirdetés

Bár a CD Projekt RED most elsősorban a The Witcher 3: Wild Hunt fejlesztésére fókuszál, a háttérben gőzerővel készül a Cyberpunk 2077 nevű sci-fi RPG is. A Cyberpunk 2077 bejelentése és az első trailer óta nem sok eseményről számolhattunk be a játékkal kapcsolatban, most viszont megtört a jég.

Az alábbi mozgóképen látott „Militech Crusher” nevű fegyver replikáját ugyan kiállították a 2013-as E3-on (még mazur is csiripelt róla), azonban a Volpin Props által készített ereklyéről eddig nem sok mindent láthattunk.

A több mint 3 hét alatt készített pisztoly egy rugós ravaszt, kivehető tárat, 12-es méretű, krómozott töltényeket, továbbá 13 egyedi fém alkatrészt tartalmaz és természetesen kiállítási darab, így kereskedelmi forgalomban nem kapható.

A Cyberpunk 2077 megjelenés  2015-nél előbb nem várható és a PC mellett kizárólag az újgenerációs konzolokat célozza meg, addig tehát csak ezt a fegyvert nézegethetjük, de ez is több a semminél.

A többi kép a galériában csodálható meg. Ütős, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)