Hirdetés

Cyberpunk 2077 - ezért nem láthatjuk hivatalos videón az E3-as demót

|

Tavaly a rajongók meggyőzték a szerepjáték készítőit, hogy tegyék közzé, hogyan is néz ki éppen a Cyberpunk 2077 játékmenete, de idén úgy tűnik, tényleg titokban szeretnék tartani egy darabig az aktuális demót.

Hirdetés

Idén is egy látványos trailerrel köszönt be az E3-as Xbox sajtókonferencián a Cyberpunk 2077, viszont a videó ezúttal sem játékmenetet mutatott, hanem inkább a közelgő szerepjáték hangulatát adta át. A CD Projekt trükkösen kiadott közleménye alapján ugyan a kiállításon részt vesznek egy játszható bemutatóval, ezt még néhány hónapig nem láthatjuk.

Hirdetés

A fejlesztői üzenetet akkor olvashatjuk el, ha ellátogatunk a gyűjtői kiadás trailerében megadott tárhelyre és letöltünk onnan egy szöveges fájlt. Ebben a megjelenési dátum és a két kiadás mellett ejtenek szót az E3-as demóról is, majd az alábbi szavakkal magyarázzák, miért nem adják ki a videót már most.

"(...) egyelőre a játszható demó csak azoknak elérhető, akiknek sikerült jegyet szereznie az E3-ra, a többieknek pedig várniuk kell a gamescomig, vagy a PAX-es fejlesztői Q&A és bemutató streamünkig augusztusban. Már látjuk is, hogyan fogtok emiatt beszólni online. »Miért nem kezeltek egyenlően? Miért nem adjátok ki rögtön a játékmenet-videót?« Ennek az oka az, hogy szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni a demóba fektetett munkánkból az E3-on és a gamescomon."

"Ha rögtön kiadnánk, akkor a gamescomos előadásunk értelmét vesztené, és sokkal kevesebb esélyünk lenne hype-ot építeni. És hogy miért van szükségünk a hype-ra? Hogy minél több gamer érdeklődését felkeltsük a CP2077 iránt és remélhetőleg megyőzzük őket, hogy érdemes kipróbálni. A szívünket és a lelkünket is beletesszük abba, hogy a CP2077-t nagyszerű játékká tehessük, és szeretnénk, ha minél több gamerhez jutna el a híre és tapasztalná meg a lenyűgöző történetét. Továbbá a hype-ból lehetnek eladásaink is (elvégre mi sem jótékonysági szervezet vagyunk), a jó eladások pedig segíthetnek, hogy növekedjünk, meghozhassunk kockázatos kreatív döntéseket is és újabb nagyszerű játékokat készíthessünk nektek."

Szóval ez a helyzet, ha új Cyberpunk 2077 játékmenetet szeretnétek, augusztusig nagyjából még várnotok kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)