Hirdetés

Cyberpunk 2077 - nagyon durva titkolózás előzte meg Keanu Reeves színpadra lépését

|

A színész felbukkanása az E3 legnagyobb meglepetése volt, a Microsoft pedig mindent meg is tett annak érdekében, hogy ne lepleződjenek le idő előtt.

Hirdetés

Megszoktuk már, hogy szinte minden kiszivárog az E3-at megelőző napokban. Az utolsó pillanatokban a legnagyobb elővigyázatosság mellett is jóval többen találkoznak a bemutatandó játékokkal és nagy leleplezésekkel, mint akiknek muszáj volna, így elég sok meglepetést ellőnek előre.

Hirdetés

Keanu Reeves belépőjére viszont senki sem számított. Phil Spencer egy interjúban elmondta, hogy elsőre nem volt biztos abban, hogy jó ötlet az egész, mert számos celeb okozott már kellemetlen pillanatok az elmúlt évek E3-as előadásain, de a CDPR egy kifejezetten ütős koncepciót rakott össze, ami meggyőzte a Microsoftot. A színész kilétét annyira titokban tartották, hogy a neve helyett hívójelet használtak, és a próbán is valaki más ugrott be helyette, Reeves csak a konferencia előtt néhány órával ment egyáltalán a Microsoft Theatre közelébe.

A CD Projekt egyébként durván egy évvel ezelőtt kereste meg Reevest a játék kapcsán, és szent meggyőződésük volt, hogy Johnny Silverhand karaktere csak vele lesz autentikus.

Vagy ő, vagy senki.

- mondta Miles Tost dizájner, aki érthetően nagyon boldog volt, hogy sikerült titokban tartani a meglepetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)