Hirdetés

E3 2019 - fontos szerepe lesz Keanu Reeves karakterének a Cyberpunk 2077-ben

|

A színész nem csak egy cameo erejéig csatlakozott a projekthez.

Hirdetés

A tegnapi Xbox konferencia egyik, ha nem a legizgalmasabb jelenete Keanu Reeves rövid prezentációja volt a Cyberpunk 2077 bemutatója előtt. A trailer végén pedig kiderült, hogy a színész a játékban is szerepelni fog.

Hirdetés

Sokan azt hihették, hogy Reeves csak cameo szerepet vállalt, és nem lesz jelentősége a történet során, viszont kiderült, hogy egy kulcsfontosságú karaktert alakít a Cyberpunk 2077-ben. A hollywoodi színész ugyanis Johnny Silverhandet játssza, akinek kinézete és hangja mellett természetesen a teljes digitális mozgásrögzítést is Reeves adja.

Silverhand a Cyberpunk 2020 szerepjátékból lehet ismerős a rajongók számára, ahol Johnny Silverhand a Rockerboy zenekar énekes-gitárosa. Egyelőre nem tudni, hogy a 2077-ben milyen szerepet kap, a CDPR igyekezett spoilerek nélkül beszélni róla, és csak azt erősítette meg, hogy a zenész kulcsszereplő lesz majd.

A Cyberpunk 2077 PC-re, Xbox One-ra és PS4-re fog megjelenni jövő április 16-án. A tartalmas gyűjtői kiadásra már le is lehet adni az előrendeléseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)