Hirdetés

E3 2019 - megvan a Cyberpunk 2077 megjelenési dátuma, szerepel benne Keanu Reeves

|

Most már nem kérdés, hogy mikor játszhatunk vele, csak azon kell aggódnunk, lesz-e elegendő a gyűjtői kiadásból.

Hirdetés

Jó volt, amíg tartott, de most már vége: nem poénkodhatunk többé azon, hogy a mi életünkben már nem jelenik meg korunk két legambíciózusabb (vagy legalábbis az ügyes marketing miatt annak gondolt) játéka, a Death Stranding és a Cyberpunk 2077. Előbbi megjelenési dátumát május végén tudhattuk meg, utóbbiról pedig a Microsoft 2019-es, E3-as előadásának keretében értesülhettünk.

Hirdetés

Jelen állás szerint a CD Projekt RED sci-fi szerepjátékának leghamarabb 2020. április 16-án eshetünk neki, amennyiben nem halasztják el. A héten kiszivárgott a Standard Edition, azaz az alap kiadás tartalma, amit most megerősítettek, illetve elárulták, mit pakolnak a gyűjtői kiadásba. A Standardban az alapjáték mellett lesz egy térkép, egy füzet, néhány képeslap, illetve matricák, valamint járnak hozzá digitálisan a betétdalok, a Cyberpunk 2020 szabálykönyve, egy művészeti album és egy adag háttérkép. A Collector's Edition ezt még megspékeli egy 25 cm-es szoborral, egy steelbookkal, egy művészeti albummal, és egyéb extrákkal.

Érkezett új előzetes is:

Melyiket fogjátok választani? Beéritek a szimpla változattal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)