Hirdetés

E3 2018 - a Cyberpunk 2077-ben lesznek nagyon ritka tárgyak is

|

A Blizzard szerepjátékaihoz hasonlóan a Cyberpunk 2077 is a ritkaságuk szerint fogja rendszerezni a különféle tárgyakat.

Hirdetés

Éveket kellett várnunk rá, de az idei E3-on végre konkrét részleteket tudtunk meg a CD Projekt RED készülő új szerepjátékáról, a Cyberpunk 2077-ről. Habár konkrét felvételeket még nem láthattunk a játékmenetből, az élménybeszámolók alapján már egészen jól össze tudjuk rakni, hogy milyen is lesz a játék.

Hirdetés

Az egyik beszámolóból most az derült ki, hogy a játékban a tárgyak a gyakoriságuk szerint lesznek osztályozva, nagyon hasonlóan ahhoz, ahogy a legtöbb Blizzard szerepjátékban is működik. Az nem derült ki biztosan, hogy mennyire szorosan követik a fejlesztők a Blizzard modelljét, de a skála valószínűleg itt is a szürke (gyakori) tárgyaktól a kék és sárga cuccokig (ritka vagy legendás) fog terjedni.

Ezen kívül az is kiderült, hogy rengeteg fegyver áll majd a rendelkezésünkre, amelyek különféle képességekkel rendelkeznek majd. Ezek között lesznek úgynevezett "okosfegyverek" is, amelyek egy kicsit segítik az FPS játékokra kevésbé fogékony játékosokat.

Nektek hogy tetszenek ezek az ötletek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)