Hirdetés

E3 2018 - The Witcher 3 kulcsokat osztogattak a Cyberpunk 2077 trailerével

|

Eddig is imádtuk a CD Projekt Redet, de ez piszokmenő húzás volt.

Hirdetés

Néhány szemfüles nézőnek duplán emlékezetesre sikerült a Cyberpunk 2077 előzetese.

Hirdetés

Végre valahára láthattuk a Cyberpunk 2077 első előzetesét, ami stílszerűen "meghekkelte" a Microsoft sajtókonferenciáját. A trailer előtt felvillant pár véletlenszerű számsor, amikről kiderült, hogy nem is voltak olyan véletlenszerűek.

Történetesen a CD Projekt Red The Witcher 3: Wild Hunt GOTY kulcsokat rejtett el a szellemes műsorszámban, ami nem mellesleg a játék összes DLC-jét is tartalmazza. A The Witcher szériával világhírnevet kiérdemlő fejlesztőstúdió több tucatnyi digitális példánnyal lepte meg a sasszemű nézőket. Mi pedig emeljük kalapunkat a lengyel cég stílusa előtt!

A CD Projekt Red még 2012 májusában jelentette be a Cyberpunk 2077-et, az előzetes láttán pedig kezdünk reménykedni abban, hogy még a mi életünkben a kezeink között foghatjuk a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)