Hirdetés

Dark Souls 3 megjelenés - rengeteg kép és információ szivárgott ki

|

Rengeteg kép és információ szivárgott ki a Dark Souls 3-mal kapcsolatban. Bejelentés az E3 2015-ön.

Hirdetés

A Dark Souls-sorozat és a PlayStation 4-exkluzív Bloodorne sikere miatt rengeteg várakozó szempár szegeződik a From Software-re. Főleg, hogy nemrégiben az a pletyka kapott szárnyra, hogy a stúdió az E3 2015-ön mutatja majd be legújabb játékát, a Dark Souls 3-at.

A Dark Souls 3 létezéséhez már szinte nem is férhet kétség. Egy közeli forrás pár nappal ezelőtt megerősítette, hogy Hidetaka Miyazaki és a Dark Souls 3 ott lesz a Sony E3 2015-ös konferenciáján. Nemsokkal korábban pedig a TheKnow nevű YouTube csatorna szivárogtatott ki rengeteg koncepciós rajzot és információt a még bejelentésre váró játékkal kapcsolatban.

Általában nem adunk a névtelen források véleményére, de a srácok videójában feltűnő képek nagyon is valóságosnak tűnnek, ráadásul a kiszivárogtatott információk is könnyedén beleillenek a folytatásról kialakult képünkbe. Ettől függetlenül egyelőre érdemes spekulációként kezelni a dolgot és türelemmel várni az E3 2015-ös hivatalos Dark Souls 3 bejelentést.

A srácok szerint a From Software több helyen változtat majd a megszokott játékmeneten és elmondásuk szerint a Dark Souls 3 megjelenés valamikor jövőre várható Xbox One-ra, PlayStation 4-re. Az már a képeken is látszik, hogy a fejlesztők sokat merítettek a Bloodborne-nal gyűjtött tapasztalataikból, de a sikersorozat harmadik része látványra tökéletesen illeszkedik majd a Dark Souls franchise-ba.

Érdekes módon a TheKnow szerint a Dark Souls 3 PC-s verziójánál azt írták a fejlesztők, hogy "tárgyalás alapját képezheti", tehát - ha valósak a srácok értesülései - ez azt jelenti, hogy a PC-s portot a konzolos verziók sikerétől teszik függővé vagy éppen csak később érkezik azoknál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)