Hirdetés

Dark Souls 3 - előkerült egy promókép is

|

Szinte biztos, hogy a Dark Souls 3-at bejelentik az E3-on, és ezt most egy promóciós kép is megerősíti.

Hirdetés

Minden szivárog, de mostanában a Dark Souls III szivárog a legjobban. Néhány alapvető információ, és pár állítólag a játékból származó kép után az IGN.com birtokába jutott egy kép is, rajta a játék logójával és a megjelenés időpontjával.

Nagyon gyanús, hogy ez is csak idézőjeles „szivárgás”. Miért most, miért nem hamarabb? Miért csak fokozatosan, miért nem egyszerre? Na mindegy, a lényeg, hogy itt van ez a kép, ami megerősíti a Dark Souls III-at, illetve hogy a játék megjelenését 2016 elejére tervezik, de sokkal többet nem mond. Valósznűleg a Sony előadásán leplezik majd le, de az is lehet, hogy egy jól megválasztott időpontban csak úgy bedobják. Ha addig nem szivárog ki minden, bár a trailerek ritkán szoktak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)