Hirdetés

E3 2019 - egy Diablo-szerű akciójáték lesz a Darksiders Genesis

|

A THQ Nordic bejelentette a Darksiders sorozat spin-offját.

Hirdetés

Persze nehéz volt felülmúlni a kiadó tegnapi bejelentését, de azért a Darksiders Genesis miatt egy picit jobban tudunk lelkesedni. A játék címe már régen kiszivárgott, viszont most végre megtudtunk róla minden fontos részletet.

Hirdetés

Az Airship Syndicate stúdiójában készülő játék egy izometrikus nézetű akció-RPG lesz, melyben szörnyek hadain verekedhetjük át magunkat, miközben dől a loot. Egy új lovast irányíthatunk, Strife-ot, aki Lucifertől igyekszik megvédeni az emberiséget. Harc mellett számíthatunk felfedezésre, logikai feladványokra, bossharcokra, és mindenféle egyéb mókákra.

Még idén megjelenik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Google Stadiára. Alább láthatjátok az első néhány képet, melyek láttán még nehéz izgalomba jönni, de egy jó akció-RPG-re soha nem tudnánk nemet mondani. Csak tényleg legyen jó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)