Hirdetés

A Days Gone lehet a Sony egyik nagy E3-as látványossága

|

A Days Gone főszereplőjének szinkronhangja már tudja, hogy a játék ott lesz a Los Angelesben, és nemcsak pár másodperc erejéig.

Hirdetés

A tavalyi E3-as bemutató óta nem sokat hallottunk a Days Gone-ról, viszont a kiváló első benyomás után nem meglepő, hogy sokan szívesen látnák ismét a Bend Studio játékát. A júniusi kiállításon biztosan megtudunk egy-két újdonságot a PlayStation 4-re érkező poszt-apokaliptikus sztoriról.

Hirdetés

Erről a játék főszereplője, Deacon St. John hangját kölcsönző színész, Sam Witwer mesélt egyik Twitch-streamjében, mikor egy Indiana Jones-játék végigjátszása közben válaszolt a chat kérdéseire. Egész pontosan azt mondta, hogy "nagyszabású" lesz a Days Gone jelenléte a Sony E3-as kitelepülésén, így nem kizárt, hogy fontos részleteket is megosztanak a játékkal kapcsolatban. Tavaly elég korai állapotában mutatták meg a projektet, így egy 2017-es megjelenésre egyelőre nem fogadnánk nagy összegben.

Ti melyik játékot szeretnétek mindenképp látni az E3-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)