Hirdetés

Destiny 2 - PC-s megjelenési dátum, új trailer jött

|

Tudtuk, hogy késni fog a Destiny 2 PC-s változata, de azt nem, hogy meddig. Most megkaptuk a választ, és a konzolosoknak érdekes dátum is módosult.

Hirdetés

A Sony E3-as konferenciáján röviden szerepelt a Destiny 2 is. Az alábbi trailerben láthatjuk az új főgonoszt, illetve a pusztulást, ami kíséri. Jobb lesz így elkenni a száját.

A Bungie közben bejelentette, hogy a PC-s változat megjelenési dátuma október 24, míg a PS4-es és Xbox One-os verzió a tervezettnél pár nappal előbb, szeptember 6-án jön. A béta júliusban kezdődik: a PS4-es játékosok 18-án kezdhetnek játszani, a One-osok 19-én, a PC-seknek pedig augusztusig kell várni.

Továbbá azok, akik PlayStation 4-re veszik meg a játékot, elérhetnek egy Borealis nevű exotic fegyvert, a Lake of Shadows strike-ot, exkluzív páncélzatokat, a City Apex hajót, és egy Retribution nevű PvP pályát. Az exkluzivitás legalább 2018 őszéig tart.

A fenti trailer alapján hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)